2281063147 ΒΑΡΗ, Σύρος kouklomarkos@gmail.com

 

Νίκος & Μάρκος Βαρθαλίτης
Οικοδομικές Εργασίες Σύρος


 

 

Το πάθος για την εργασία μας σε συνδυασμό με τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει τα χρόνια ενασχόλησης με τις οικοδομικές εργασίες, κάνει την εταιρεία Νίκος & Μάρκος Βαρθαλίτης να ξεχωρίζει για τις υψηλής ποιότητας προσφερόμενες υπηρεσίες στη Σύρο, αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες κατόπιν συνεννόησης.

 

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

 

Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη

 

Το ενεργειακό αποτύπωμα ενός κτιρίου είναι ένας τρόπος να μετρήσουμε τις ενεργειακές ανάγκες ενός κτιρίου τόσο σε ποσοστό ζήτησης, όσο και κατανάλωσης.

Ένας αποδοτικός τρόπος για να ελέγξουμε - μειώσουμε τις ενεργειακές απαιτήσεις των ήδη δομημένων κτιρίων, είναι μέσω της Θερμομόνωσης τους.

Με αυτό τον τρόπο μονώνουμε το κτίριο από το κρύο και τη ζέστη, χρησιμοποιώντας ειδικά μονωτικά υλικά.

Η εταιρεία Νίκος & Μάρκος Βαρθαλίτης, αναλαμβάνει εργασίες Θερμομόνωσης Ταράτσας, Εσωτερική και Εξωτερική Θερμομόνωση (Θερμοπρόσοψη).

 

Ελαιχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες

 

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ελαιοχρωματισμούς επαγγελματικού επιπέδου που θ'αναδείξουν τα προσόντα του κτιρίου σας.

Η ολοκληρωμένη προκαταρκτική εργασία για την σωστή εφαρμογή, με την ορθή επιλογή χρωμάτων για το εκάστοτε έργο που αναλαμβάνουμε, οδηγούν σε σπουδαίας αισθητικής αποτελέσματα.

Αν αυτές οι γνώσεις εφαρμοστούν και με τις σωστές τεχνικές ελαιοχρωματισμού -τεχνοτροπίες- που διαθέτει το συνεργείο μας, τ'αποτελέσματα στο χώρο σας θα είναι εντυπωσιακά.

 

Πατητή - Χαλαζιακή Τσιμεντοκονία

 

Είναι ήδη γνωστό στον χώρο της οικοδομής πως το μέλλον βρίσκεται σε υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Νωρίτερα κάναμε λόγο για το ενεργειακό αποτύπωμα που αφήνουν τα κτίρια, ενώ για τη συνέχεια θ'αναφερθούμε σε μια τεχνική η οποία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμώμενες επιλογές.

Η πατητή τσιμεντοκονία, αν και σαν τεχνική εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας, τον τελευταίο καιρό έχει πάρει διαστάσεις γνωστοποίησης και πέραν των συνόρων μας.

Τα οφέλη, πέραν του αισθητικού, είναι πολλά καθώς είναι ένα καθόλα αδιάβροχο υλικό, εξαιρετικά ανθεκτικό και ευέλικτο, με ιδιαίτερη υφή και ευρεία γκάμα επιλογών σε χρώματα, υφές και πολλά φινιρίσματα ανάλογα τον χώρο εφαρμογής κάθε φορά.

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα εφαρμογών.

 

 

 

 


Ποιοτική Εργασία με γνώση ετών!